Sisällön tarjoaa Blogger.

Perheretki Muumimaailmaan


Taas on syksy mennyt niin vauhdilla eteenpäin,etten ole paljon kerennyt kirjoittelemaan /bloggaamaan. Instagramissa ollaan vähän aktiivisempia (oonapieces).

Tehtiin heinäkuussa tosiaan retki ehkä kauneimpaan kaupunkiin, jonka tiedän. Nimittäin Naantaliin. Otsikosta ja kuvista voittekin päätellä, että me siis käytiin MUUMIMAAILMASSA.
Mietittiin ensin, että mikä paikka sopisi niin 5-vuotiaalle, kuin 2- vuotiaallekkin. Päädyimme tällä kertaa tosiaan muumimaailmaan. Reissu meni todella hyvin, paitsi sää olisi voinut olla hieman viileämpi. Nostan hattua niille työntekijöille, jotka joutuivat hellepäivänä pukeutumaan muumihahmo asuun.


Kierreltiin läpi koko muumilaakso. Oli hienoa huomata, miten kovasti tähän paikkaan on nähty vaivaa ja tehty oikeasti viihtyisäksi.
Uskoisin tämän paikan  olevan oikea "turistienrysä."
Ja kuinka suurella sydämellä täällä ollaan töissä. Hahmot olivat niin todentuntuisia.
Mikä parasta, nämä kaksi poikaa olivat päivän päätteeksi aivan myytyjä näistä ihanista muumeista. Niin myös äitikin.

En tosin tiedä, mitä tämäkin muumimamma mahtoi tykätä kun nuo kaksi hirmua olivat hänen kimpussaan kokoajan. Lohdutuksena ajattelin,että muumit on lepposia.

Joskus pienenä tuli itsekin oltua aika kova muumifani. Kaikki jaksot olivat aina pakko katsoa. Nykyään olen huomannut, ettei rakkauteni muumeihin ole vieläkään loppunut. Olen kovasti ostellut pojillekkin muumiaiheisia vaatteita jne. Koittanut vielä jakaa lapsille sitä, mikä oli joskus äidin lapsuudessa suosittua.

Kaikista tärkeintä tässäkin päivässä oli perheen yhteinen aika.
Mielestäni liputkin olivat joka sentin arvoiset.


   Kuten kuvasta voimme päätellä lapsilla ainakin oli hauskaa.

Ei kommentteja