Sisällön tarjoaa Blogger.

Popsockets Hitti vai huti ?

Kaupallinen yhteistyö Popsockets Finland kanssa.
(Mallikappaleet saatu *)


Hyvät lukijat. Mulla on ollut käytössä muutaman kuukauden nämä Popsocketsit ja halusin jakaa teidän kanssa näistä kokemuksiani.

Mitä nämä sitten on ?
Mukava lisävaruste älypuhelimelle. Minulla itselläni nämä ovat käytössä Iphone 7 plus puhelimelle. Näillä on helppo saada puhelimesta hyvä ote. Popsockets vedetään auki, jollloin saat kätevästi sormesi sinne väliin. Näitä voi käyttää niin nuoret,lapset, kuin aikuisetkin. Säädöllä saat sopivan otteen sormillesi.

Itse olen myös paljon katsonut ohjelmia puhelimella ja tämän avulla saat myös puhelimesi pysymään pystyssä, niin että ohjelmien katselu on helppoa ja vaivatonta. Huomasin myös nettisivuja katsoessani pienen kivan kikan. Eli jos kuuntelet puhelimella musiikkia, on johto helppo kiertää Popsocketsin ympärille. Silloin johto pysyy poissa tieltäsi. Kokeiltu on ja toimii.

Lisäksi näihin saa lisävarusteena autoon kiinnitys osan, jolla saat puhelimen mukavasti pystyasentoon autossa. Silloin esimerkiksi navikointi on helppoa. Ei tarvitse pitää puhelinta penkillä ja koittaa löytää perille, vaan voit valita sopivan paikan johon lisävarusteen kiinnität. Itse kuitenkin pidän tätä Mount-lisäosaa makuuhuoneen seinällä, että saan puhelimen ladattua siinä pystyasennossa.


Popsockets on helppo kiinnittää puhelimeen. Sen saa myös halutessaan pois. Kiinnitys on tarrallinen, mutta pysyvä. Kuoseja on monia erilaisia ja varmasti juuri sinäkin löydät itsellesi sopivan kuosin. Valinnan varaa on siis paljon. Jos tuntuu,ettei yksi riitä. Suosittelen tilaamaan useamman.

Mielestäni tuote on HITTI. Helpottaa pitämistä huomattavasti, etenkin kun mullakin on aika iso puhelin pidettävänä.

Jos haluat tilata itsellesi tälläisen yhden tai useamman. Suosittelen menemään nettisivuille ja laittamaan tilauksen tulille.

Popsockets Finland löytyy myös instagramista ja sinne pääset tästä. Siellä on paljon kuvia näistä, joita ihmiset ovat paljon hankkineet itselleen.

Käy nyt samalla vaivalla vielä antamassa peukku Facebook-sivuilla. Linkki on tässä.

Ei kommentteja