Sisällön tarjoaa Blogger.

Testissä OTZ-kengät


*Kaupallinen yhteistyö Kenkäkauppa V. Valo ja Kumpp. kanssa.

"Nää on just ne kaupunkilais croksit eli OTZIT. "




Näin kerran kaverillani töissä nämä samaiset kengät. Ajattelin jo silloin,että nuo määkin haluan. Kengät eivät todellakaan ole mitään halpoja, mutta "hyvää ei aina saa halvalla."Mielestäni kengät ovat kuitenkin joka euron arvoiset.

Olen jo aiemmin maininnutkin täällä,että olen aloittanut opiskelut ja tarkoitus olisi siis valmistua ensi keväänä.Olen ollut tässä  kesällä harjoittelussa hoitoalan hommissa. Halusin ehdottomasti kokeilla näitä OTZ- kenkiä. Aiemmin itselläni ei kengistä ollut minkäänlaista kokemusta, mutta nyt kuukauden kokeilun jälkeen voin sanoa, etten käyttäisi enään muita kenkiä kuin näitä. 


Otzit ovat pellavat ja ergonomiset kengät, jotka muotuvat omistajansa jalalle sopiviksi. Pohja on anatomisesti muotoiltu. Kengät ovat hengittävät, joka siis tarkoittaa ettei niiden sisällä jalatkaan hikoile. 

Näitä osat käyttää jo kuulemma croksien sijasta ihan arki käyttössäkin. Ehkä syynä mukavuus ja se,että ne on helppo sujauttaa jalkaan. 

Värivaihtoehtoja on todella paljon. Voin jo melkein luvata,että jokaiselle löytyy juurikin se oman värinen kenkä. Itse tykkään raikkaista ja kesäisistä väreistä. Siksi valitsin itselleni nämä keltaiset kengät. 



Jos joku miettii millaiset olisivat hyvät työkengät esimerkiksi hoitoalalle. Suosittelen lämpimästi tilaamaan OTZit.

OTZ värivalkoimaan voit käydä tutustumassa V.Valo ja kumpp.- Facebook sivuilta. 
Jos nyt satut Raumalla asumaan tai käymään, nii suosittelen käymään paikanpäällä valitsemassa omat kengät. 

*Kengät saatu V.Valo ja kumpp. Kenkäkaupasta. 


Ei kommentteja