Sisällön tarjoaa Blogger.

Luo pilttipurkille uusi elämä !






Mietin yhtenä päivänä miten käyttäisin Eliaksen pilttipurkkeja hyödyksi ettei aina tarvitsisi laittaa pois.Muistan joskus tehneeni jossain kerhossa samaisia juttuja kun nyt kokeilin,tosin siihen aikaan ei vielä ollut näin kivoja servettejä.Näistä saa vaikka jouluksi hoitajille lahjaksi. Nämä "ensivedokset" ajattelin kuitenkin pitää itse. Eivät kuitenkaan onnistuneet vielä täydellisesti.Mutta nyt jaan teille ohjeen pilttipurkin koristeluun, Monet varmaan tehneetkin tällä ohjeella ja edelleen toimii.


Pilttipurkit servetillä
Tarvikkeet; Pilttipurkkeja,servettejä(oman maun mukaan),liimaa,vettä,maalia(kannen maalaukseen),sakset,alusen ettei tule sotkua,liimalle ja vedelle alustan/purkin,samoin maalille ja siveltimen.


1.Kaada maalia johonkin alustalle ja ota puhdas sivellin. Maalaa korkit haluamallasi värillä ja anna kuivua.(Kuivumisen jälkeen näkee,tuleeko kansista vielä omaa väriä läpi,joten sen mukaan lisää kerroksia.) Itselläni on akryyliväriä Minttu sävynä.



2.Leikkaa haluamallasi servetillä pilttipurkin ympäri menevä suikale. (itselläni muumiservettejä).

3. Sekoita liima ja tippa vettä notkistamaan liimaa.

4. Ota pilttipurkki ja servettisuikale käteen,laita servetti pilttipurkkia vasten ja ala liimata sen päälle. kieräytä pilttipurkin ympäri ja liimaa mukana. Halutessaan voi vain ottaa sevetistä tiettyjä kuvia ja liimata niitä.Itse kokeilin tällä kertaa koko suikaleen ja purkin mittaisena. huom. Liimaa servetin päälle.

5. Anna pilttipurkkiin liimatun servetin ja liiman kuivua.

6. Maalaa korkit uudelleen.

7. Laita leivinpaperin päälle kaikki osat kuivumaan.


 8. VALMIS. Voit kiinnittää korkin pilttipurkkiin. 


 Näitä voi tehdä monella eritavalla ja tässä on hyvä lahjavinkki esim. jouluksi.Sisälle voi laittaa vaikka karkkeja ja kirjoittaa liimattavalle lapulle "Onnen namut".

Ei kommentteja