Sisällön tarjoaa Blogger.

ByPinja Imetyskoruni !

Osallistuin jokin aika sitten kilpailuun,jossa voittona oli imetyskoru. Ei tarvinnut montaa kertaa kysyä halusinko osallistua. Voitto tuli kotiin! Tänään postilaatikkossa oli siis tämä yllätys. Ihan mahtava fiilis. Ja jos en olisi voittanut olisin luultavasti kuitenkin tulevalle vauvallemme tämän kyseisen korun ostanut. Vaikka käyttökokemusta itselläni ei vielä ole. Uskaltaisin kuitenkin jo suositella korua kokeiltavaksi.





Mikä tämä koru sitten on ja mihin sitä käytetään ? 


Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan. "


Lisätietoa


"By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu bpa-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä."


Lasta ei saa jättää koskaan yksin korun kanssa!!




Ensifiilistelyt


Tutustuttii esikoisen kanssa vähän jo koruun ja fiilisteltiin. Tosin tällä riiviöllä on jo hampaat niin tutustuminen oli hyvin nopeaa,jonka jälkeen koru takaisin pakkaukseen ja odottamaan uutta tulokastamme. Mielestäni koru vaikuttaa toimivalta ja kätevältä. Mikä parasta, ihanan raikkaat värit,joihin voit itse vaikuttaa. Sitten kun saan korun todelliseen käyttöön,tulen varmasti kertomaan käyttökokemuksistani.



Äidin kaulakokeilu !


Taaperon katselu tuokio.

Kiitos mielettömästi http://mamalife.fi/bebeaulait/ arvonnasta,jossa onni potkaisi.

Ja Kiitos ByPinja Korustasi.

Facebookista löytyy ByPinja nimellä jos muitakin kiinnostaa kyseinen koru.

Mukavaa päivänjatkoa! 



By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu bpa-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.


12 kommenttia

  1. Mä oon katellut tätä samaa, ja aion seuraavan lapsen kohdalla varmasti tämän hankkia :)

    VastaaPoista
  2. Mä en oo koskaan tajunnut mikä tän korun idea on :D

    VastaaPoista
  3. Tulin vastavierailulle kurkkaamaan blogiasi ja jäinkin seuraajaksi =) Sulla on ollut hyvä tuuri, kun voitit! Mä näin mammakavereilla vastaavia koruja ja ihastuin! <3 Jos meille joskus tulee kakkonen niin silloin aion hankkia imetyskorun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihanaa ja tervetuloa! Joo no siis näissä blogi arvonnoissa on ollut, voitettii just jokunen viikko sitten yhden arvonnasta pipo,suklaata ja magneetit, nyt sitten tämä koru ja eilen voitin nean arvonnassa minime.fi lahjakortin , ihan huippua ! <3 Täytyy itsekkin järjestää jokin arvonta taas ku oon niin paljon itsekkin voittanut :)

      Poista