Sisällön tarjoaa Blogger.

Tylsän päivän vinkit!

Mietin pitkään seuraavaa postaustani ja en meinannut saada mistää minkäänlaista inspistä,mutta sitten muistin lukeneeni erään bloggaajan postausta tylsän päivän vinkeistä. Ajattelin jakaa omia vinkkejäni äidin näkökulmasta tylsälle päivälle. 

♥ Ulkoile
Lähde ulos tuulettumaan,vaikka aluksi se saattaisikin olla vaikeaa. Keksi jokin uusi leikki lapsesi kanssa. Itse huomaan ainakin olevani paljon virkeämpi kun saan itseni ulos.


♥ Kuuntele musiikkia

Lapsen päiväuni aikaan ei aina tarvitse jaksaa tehdä niitä perus kotitöitä,vaan asetu sohvalle ja laita kuulokkeet korville ja rentoudu. 


♥ Kahvittele

Lähde jonkun toisen äidin kanssa kahville. Valitse kahvila, jossa leikkipaikka lapsille. Kahvittelu on varmasti helpompaa.

♥ Lähde Shoppailemaan 

Osta itsellesi jotai uutta ja erilaista,nimimerkillä ostin itselleni ekan kerran elämässäni VANSSIN kengät ja vielä söpöllä koira kuosilla. Aluksi mietin onko liian lapsellinen 25-vuotiaalle,mutta sitten ajattelin että ihan sama musta ne on ihanat.

♥ Koristele valokuva-albumi

Osta tarroja ja muuta kivaa. Anna uusi ilme valokuva kansiollesi. Huomasin ainakin itse,että kansiota on huomattavasti mukavampi selata ku on hieman erillainen. Mielestäni tylsätkit valokuvat saa pienellä koristuksella uuden elämän. Kokeile!




♥ Vaihda järjestystä ja sisusta
Itse rakastan muutoksia. Siitä varmaan johtuu useat muutot ja järjestyksen vaihto vimma. Olen alkanut katselemaan paljon lehdistä sisustusideoita, jonka myötä olen alkanut ostamaan uutta ja myymään vanhaa. Olen myös halunnut päästä eroon turhista härpäkkeistä,koska mielestäni yksinkertainenkin voi olla kaunista. Järjestyksen vaihdolla saat kotiin uutta ilmettä. 

 Kotileikit
Leiki lapsesi kanssa kotileikkejä,jossa hän kokkailee ja sinä maistelet, hoitaa vauvaa ja opettelee. Meillä ainakin mun raskauden myötä poika on alkanut leikkimään kotileikkejä,jossa hoitaa vauvaa. 




♥ Pese silmälasit
Putsaa silmälasit ajan kanssa. itse en jokapäivä niitä edes käytä ja sitten kun käytän niin laitan ne vaan suoraan päähän. Tänään ajattelin panostaa,eli siis pesen ja kuivaan kunnolla. 

♥ Myy turhat tavarat ja vaatteet
Ota kirppis pöytä tai ota kuvia ja laita nettiin.
Katso kaapeista kaikki ylimääräinen ja kasaa lattialle. Mieti oletko käyttänyt/tarvinnut tavaraa viimisen puolenvuoden aikana, jos vastaus on ei. Voit huoletta kuvata ja laittaa myyntiin. Ihmisille kertyy nykyään aivan liikaa turhaa tavaraa. "Toisen turhake voi olla toisen aarre. "

♥ Mene suihkuun
Lämmin suihku ja kunnon pesu. Vaahdota kunnolla ja nauti.



Mitä tylsän päivän vinkkejä sinulla on ? 

4 kommenttia

  1. Noista ainakin shoppailu, sisustus ja ulkoilu on mun vinkkejä! Itse ehdottaisin lisäksi kuvailua ja leivontaa :)
    Sain tästä postauksesta inspiraatiota! Kiitos!
    Kivaa perjantai iltaa!

    ps. Aivan fantastisen näköiset annokset! namijj!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla:) jep :D Kuvailu onkin muuten kans yks,tosin itse melkee puhelimella tulee otettua kaikki kuvat :)

      Poista
  2. Kivoja vinkkejä! Itse lisäisin listaan vielä kerhossa käymisen, mikäli sellainen on lähettyvillä :)

    VastaaPoista