Sisällön tarjoaa Blogger.

Hei me mennään syksyllä ESKARIIN !


" Es, es, eskariin oppimaan. Eskarissa tavataan!"


Tällä viikolla ilmoitimme esikoiseni eskariin. Aika on mennyt kuin siivellä. Vastahan mä sain tämän pojan ja nyt se on jo kohta eskarissa. Esikouluhan valmistelee jo kouluun. Sekin hetki on ennen kuin osaan edes odottaa, eli ensi vuonna. Voimme siis aloittaa syksyllä uuden sivun tämän pienen pojan elämässä. Poikani ei koskaan ole ollut varsinainen "kynämies" ja tehtävien tekeminen ei ole hänen vahvinta alaansa. Uskon kuitenkin,että sitten eskarissa siihenkin harjoitellaan.

"Esiopetusvuosi on tärkeä elämänvaihe ennen koulun aloittamista. Esiopetusvuoden aikana tutustutaan muun muassa uusiin ystäviin, ryhmään ja sen sääntöihin sekä tuetaan lasten kehittyvää luku- ja kirjoitustaitoa. Tavoitteena on vahvistaa lapsen kiinnostusta lukemisen ja kirjoittamisen ihmeellistä maailmaa kohtaan. "



Lisäksi, että hän on pian eskari. Hän on ihan huippu isoveli meidän kuopukselle. Pitää aina hänen puoliaan ja huolta siitä,että pikkuveli voi hyvin. Tosin nyt kun aloin miettimään aikaa taaksepäin ja siihen, kun Elmo syntyi. Ei ollut isoveli kovin innoissaan vauvasta, joka vain söi ja nukkui. Nykyään kuitenkin voidaan jo leikkiä samoja leikkejä suht sovussa.

Onko teilläkin lapsi aloittamassa syksyllä eskarin ?

-Oona

Ei kommentteja