Sisällön tarjoaa Blogger.

2- V synttäritViikonloppuna kuopuksemme täytti 2 vuotta. Välillä mietin miten nopeaa aika kuluu. Vastahan mä synnytin tän reilun viiden kilon ihmeen. Olen niin ylpeä hänestä. Hän on  reipas ja nauravainen yksilö. Mulla on kyllä mailman ihanin poika ja vieläpä etuoikeus olla tän hurmurin ÄITI.


Juhlat olivat mielestäni täydelliset. Aurinko paistoi koko päivän, joten voitte varmaan kuvitella miten kivaa oli olla myös ulkona. Etenkin nyt kun meillä on ISO takapiha. 


Lähestulkoon kaikki kutsuvieraat saapuivat paikalle. Mikä parasta, lapsia oli paljon ja molemmille pojille oli leikkiseuraa koko päiväksi. Mielestäni oli ihana ele, että myös Tuukka sai pikku lahjoja, vaikkei varsinaisesti tämä hänen päivänsä ollutkaan.Juhlapäivän teemana tällä kertaa MUUMIT. Itse olen aina tykännyt muumeista ja nyt aikuisiällä alkanut keräämään noita muumimukeja. Eliaksen kiinnostus muumeihin on tullut jokunen aika sitten kun ollaan televisiosta niitä katseltu. Nämä ihanat muumi aiheiset kertikset löytyivät Prisman valikoimasta.


Tarjolla tällä kertaa oli keksejä, kakkua, karkkia, marenkeja, jauhelihapiirakka, nakkipiilot, popparit, sipsit, hattaraa ja suklaapaloja. Nakkipiilojen lisukkeena ketsuppia ja majoneesia. Juomaksi tarjottiin mehua,kahvia ja banaani limua.No mitäs Elias sitten sai lahjaksi?
Upeita lahjoja, kuten kuvassa näkyy. 

Vaatteita, karkkia, rahaa, hiekkaleluja, lippiksiä, aurinkolasit, vaippahousun, pastilleja, pehmoja(pipsa possun teki Eliaksen kummitäti), saippuakuplia
jne..

Kaikki ilmapallot, jotka kuvassa ovat ostettiin ihanasta Inspiraatiosta. Jos sinäkin haluat juhliisi upeita koristeita. Suosittelen lämpimästi käymään Raision Myllyn Inspiraatio liikkeessä. Nettisivun löydät tästä.

Mitäs piditte juhlistamme? Millaiset synttärit teille on tulossa?

Aurinkoa päivääsi !<3Ei kommentteja