Sisällön tarjoaa Blogger.

Helppoa hampaiden valkaisua kotona*Kaupallinen yhteistyö Hammaslammas.fi kanssa.

"Kahvia koneeseen", jo monen vuoden ajan. Äitiyden myötä tunnen itseni kahvin suurkuluttajaksi. Enpä ole tullutkaan ajatelleeksi, että jo yksi kuppi kahvia saattaa kellastuttaa hampaita. 
Olen aina ihaillut valkoisia hampaita ja ihmetellyt ,miten joillain voi olla noin kauniin valkoiset hampaat. Ajatus siitä,että menisin hammaslääkäriin valkaisemaan hampaitani ja tulisin satoja euroja köyhempänä, ei oikein houkuttele mun opiskelija kukkaroa. 

Olen aikoinaan kokeillut kaupasta saatavia  "valkaisevia" hammastahnoja huonolla menestyksellä. Eivät ne oikein toimineet ainakaan mulla. 
Onneksi kuitenkin netistä löytää kivoja sivustoja.

Nyt olisi meinaan teille tiedossa mun kokemuksia hampaiden valkaisusta kotikonstein. Sun pitää vain tilata tuo aloituskuvassa näkyvä paketti. 

Oikeasti valkoisemmat hampaat jo kerran jälkeen?
 Totta.Olen elävä todiste siitä ,miten huomasin peilistä hymyillessäni valkoisemmat hampaat. Käytöstä ei tullut vihlontaa eikä kirvelyä. Mukana tulee muotit, jotka muotutuu juuri sun hampaille /suulle sopivaksi. 

Käytön jälkeen voit pakata muotit niille tarkoitettuun koteloon. Koko setille on mukana säilytyspussi, jossa on  kaikki tarvittava seuraavaa kertaa varten tallessa.  Se ei paljon tilaa edes vie. Helppo ottaa vaikka reissuun mukaan. 

Tähän hommaan ei kulu paljon aikaa, eli on siis helppo- ja nopeakäyttöisiä.
 Tuote on EU- hyväksytty valkaisutuote.  Koska suosin Suomalaista. Tämähän on 100% Suomalainen tuote. 


Olen aina ollut malttamaton kaikkien asioiden kanssa ja kaikki pitäisi tapahtua silmien räpäyksessä. Tämä toiminto ei tosiaankaan vie paljon aikaa niinkuin aiemmin jo kerroinkin. Palkintona saa valkoisemman hymyn, joten eiköhän tätä suussa sen ajan jaksa pitää. 

Pakkauksen mukana tulee selkeät ja helpot ohjeet.


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä valkaisusettiä. Tyytyväisyyteni tuotteeseen on 100%.
Jos haluat tilata itsellesi tai vaikka lahjaksi tämän saman setin. Voit tilata sen täältä .

Kiitos Hammaslammas mahtavasta yhteistyöstä. 

Kesää kohden valkoisemmin hampain. <3

Ei kommentteja