Sisällön tarjoaa Blogger.

Bambi Designs

Ehkä kauneimpia koruja,joita maa päällään kantaa. 

Yhteistyössä Bambi Designs

Kiitollinen tästä tunteita herättävästä yhteistyöstä. Olen aina halunnut jotain muistoksi menehtyneestä lapsestani, jotain kaunista. Tietenkin minulla on kuvia ja tatuointi,mutta tämä koru on kyllä niin kaunis. Niinkun monesti sanotaan "pieni on kaunista". Kerran facebookkia selatessani eteeni tuli tämäntapainen koru,jossa siis oli tuo siipi. Siivet ovat aina muistuttaneet minua enkeleistä. Silloin ajattelin,että on aivan pakko saada tämä  "muistokoruksi". Korulla on minulle suuri tunnearvo ja siksi säilytän sitä hyvässä paikassa ja käytän vain oikeastaan äitienpäivänä. Arkikäytössä tämä koru ei minulla ole. 


Bambi Designs on vuonna 2012 perustettu Oululaisen naisen yritys. Yrityksen mukana häärää kaksi ihanaa prinsessaa. Korut tehdään käsityönä. Voit siis tilata juurikin sen, minkä itse haluat/suunnittelet. Tosin valikoimakin on niin suuri,että ideoita saat varmasti jo sivuja selatessasi. 

Tuoteryhmiä mm. Miesten korut, Äiti-korut,korut omalla tekstillä,rannekorut,kaulakorut,korvakorut,sormukset, lasten korut jne. Valikoima on kattava,kuten listasta jo huomaakin. 


Jos haluat päästä tutustumaan kauniisiin koruihin. Alempaa löydät linkin suoraan nettisivuille ja kannattaa käydä myös facebook-sivuilla antamassa edes peukkua. Facebook-sivuille pääset suoraan tästä.


Pikku vinkki lukoijoilleni. Äitienpäivä lähestyy, jos haluat muistaa kauniilla korulla omaa äitiäsi,puolisoasi tai itseäsi. Suosittelen lämmöllä tilaamaan korut Bambi Designsin- sivuilta. Nettisivuille pääset suoraan TÄSTÄ.



"Rakkaus kauniisiin  koruihin ei koskaan pääty" <3

1 kommentti

  1. On kyllä todella kaunis koru♡mä ostin äidilleni joululahjaksi tuolta kans korun ja sekin oli niin ihana!

    VastaaPoista