Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimikoi lapsesi vaatteet kätevästi !

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, jossa lapsesi vaatteet ovat kadonneet päiväkodissa? Meille niin on käynyt muutaman kerran.Onneksi ne ovat kuitenkin lopulta löytyneet.Syynä siihen on ollut nimikoinnin unohdus. Muistan kuinka aluksi nimikoin vaatteet tussilla pesulapun kohdalle. Sekin on varmasti ihan hyvä keino,mutta haalistuu todella nopeasti. Tilasin netistä näitä nimikointitarroja ja olen ollut hyvin tyytyväinen niihin. Netissä on paljon erilaisia sivustoja,joista niitä voi tilata. Itse tilasin tarrat Ikioman Nimilapun - nettisivuilta.


Nimitarrat ovat pyykin- ja astianpesun kestäviä.Voit suunnitella itse omat tarrasi tai valita valmiina olevista teidän lapselle sopivat. Tarroja saa valmiina esimerkiksi huippusuositulla Frozen- hahmojen kuvilla. Ikioma Nimilappu takaa korkean laadun ja monipuolisen valikoiman. Mielestäni hintakin on edullinen ja yhdessä tarra-arkissa on 120 tarraa,eli pystyt nimikoimaan niin monta vaatetta/tavaraa.

Mukana tulee hyvät ohjeet,joita noudattamalla saat tarrasi pysymään kiinni ja kestämään pesut.

Nimikointitarrojen kiinnitysohjeet

1. Kiinnitä nimitarrat puhtaaseen ja kuivaan kohtaan.
(Tarrat kiinnittyvät parhaiten pesumerkintä- tai tuotelappuihin.)
2. Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä pesukertaa.Voin lämpimästi suositella sinuakin tilaamaan näitä nimitarroja,jotka saat vaatteisiin ja tavaroihin kiinnitettyä hyvin pienellä vaivalla. Ja jos mietit mistä saisit hyvin kiinnittyviä nimitarroja,niin kokemukseni perusteella voin suositella lämpimästi tilaamaan nimitarrat Ikioma.fi- verkkosivuilta. 

Yhteistyössä Ikioma Nimilappu kanssa. 3 kommenttia

  1. Tuo olikin itselleni uusi paikka, mistä nimitarroja tilata. Ne on kyllä arjessa niin kätsyjä! Oon tilannut perus Tarramonsterilta ja sittemmin Euroteamilta, josta saa simppeleitä ja kestäviä tarroja halvemmalla. Täytyy joskus kokeilla näitäkin, Nalle Puh meillä ainakin on kestosuosikki. :)
    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista