Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän päivä !

Blogini on viimeaikoina ollut hyvin hiljainen. Syy hiljaisuuteen on yksinkertaisesti kiire,stressi ja inspiraation hukkuminen. Nyt olen kuitenkin täydessä vauhdissa kertomassa teille meidän päivästä.


7.30 Herättiin. Tämä oli suorastaan luksusta arjen keskellä,koska yleensä meillä herätään jo 5.30.Tosin samalla huomaa sen kiireen.Esikoinen haluaa ylensä syödä hoidossa aamupalan ja se on jo kahdeksalta.Puolessa tunnissa ei aina ihan ennätä ajoissa. Tehtiin herättyämme aamupesut,puettiin ja lähdettiin kävelemään kohti päiväkotia. 9.00 Oltiin kotona ja syötiin Eliaksen kanssa aamupalaa.10.00 Lähdettiin ystäväni kanssa Skanssiin, koska shoppailu on ihanaa. Tehtiin muutamia löytöjä ja käytiin Raxissa syömässä,





13.00 Tultiin takaisin kotiin.Elias meni päiväunille ja minä menin laittamaan takapihaa.Haravoin ja harjasin tuon terassi osuuden.





14.00 Elias heräsi ja syötiin välipalaa. Ollaan alettu harjoittelemaan sormiruokailua,eli kaikki mitä hänen pinsettiotteella on helppoa syödä.


15.00 Lähdettiin vaunulenkille ja samalla hakemaan Tuukkaa hoidosta. Kokeilussa uusi BATMAN-lippis.


16.30 Kotona Tuukka meni kylpyyn. Itse värjäsin hiuksia ja samalla katsoin Eliaksen perään.18.00 Lapset katsoivat televisiota ja itse aloin valmistaa iltapalaa. Iltapalaksi karjalanpiirakoita ja munavoita.19.00 Iltapala ja sitten joskus kahdeksan aikaan lapset menivät sänkyyn.Itse aloin katsomaan Greyn anatomiaa Viaplaysta. 22.00 Nukkumaan!

Kiitos kun jaksoit lukea meidän päivästä!

Ei kommentteja