Sisällön tarjoaa Blogger.

Pikkuhirmun huoneessa (+ arvonnan voittaja !)

Muutama viikko sitten tehtiin kotona muutoksia. Molemmat lapset saivat omat huoneet. Mietin tätä muutosta jo jonkun aikaa,koska Elias nukahtaa paremmin yksin. Aiemmin hän nukkui meidän makuuhuoneessa ja öiden ongelma oli vieressä nukkuva äiti. Elias nousi usein keskellä yötä jokeltelemaan pinnasängyn laidalle. Olen lasten myötä tullut huonoksi nukkujaksi muutenkin. En voi esimerkiksi nukkua jos televisio on päällä. 




Idea syntyi kirpputorilla,jossa tein muutamia löytöjä Eliaksen tulevaan huoneeseen.Parasta tässä oli se,että saimme molempien poikien huoneet juuri heidän näköisiksi.Samalla siivous kerralla karsittiin vähän leluja ja pieniä vaatteita pois. 

Huoneeseen pitäisi hankkia vielä valkoinen pyöreä matto ja jokin isompi lelukori. Järjetysksen muuttaminenkin on vielä kysymysmerkki.

Ajattelin vielä kertoa mistä huoneen huonekalut ja sisustusjutut on hankittu. Tikkaat ovat siis Tuukan kerrossägystä,ja siinä roikkuvat pallovalot ovat sisustusliikkeestä. Sänky ja lipasto ovat IKEASTA. Tosin sänky on maalattu. Reunapehmuste löytyi Lasten seesamista kuudella eurolla. Valkoinen kori on Prismasta kukkapurkki puolelta. Matto on Askosta. Omena yövalo Herkku ja lahjamurenasta. Muumipurkit Anttilasta ja tuo tähtilaatikko on kirpputorilta. Brion taaperokärryn toi pukki. Ainiin ja verhot Tokmannilta,mutta minionit on käsin piirretty.

Olen tyytyväinen tähän muutokseen,vaikka sänkymme sijaitseekin olohuoneessa.Tulevaisuudessa laitan varmaan pojat samaan huoneeseen.Sitten kun Elias nukkuu kokonaisia öitä. Kaikki tämäkin tietenkin riippultau siitä asummeko silloin enää tässä kolmiossa

Nyt kysynkin teiltä. Oletteko itse vanhempina siirtyneet olohuoneeseen,että lapsenne saisivat oman huoneen? 



Arvonnan voittaja on :
Mama Lina <3

7 kommenttia

  1. Meillä on ollut tähän asti hyvä tuuri, että kaikille on omat huoneet. Nyt tuleva vauva nukkuu alkuun meidän makkarisss, mutta siirtyy tulevaisuudessa Ässän kanssa samaan huoneeseen. Teinimonsteri tuskin asuu enää montaa vuotta meidän kanssa, niin saavat pienimmät varmaan omat huoneet ennen kuin Ässä aloittaa koulun. Mutta se jää nähtäväksi. Mutta sun kysymykseen, ei varmasti luovuttaisi aikuisten makuuhuoneesta, että lapset saisi omat huoneet.

    VastaaPoista
  2. Asun kolmen lapsen kanssa kolmiossa ja meillä järjestelyt niin että kaksi poikaa yhdessä makuuhuoneessa, tyttö toisessa makuuhuoneessa ja itse nukun olohuoneessa. Onneksi olohuone on tilava ja sänkyni mahtuu sinne hyvin joten meillä tämä varmaan tulee olemaan monen vuoden ratkaisu :)

    VastaaPoista
  3. Emme ole joutuneet muuttamaan :)..mutta muistan ajan kun pinnis oli vuoteessani kiinni..en nukkunut kokonaisia öitä varmaan kolmeen vuoteen..pojilla ikäeroa 16kk..oli rankkaa..sitten kun siirrot tapahtuivat seinän taakse..ai että olin aamulla virkeä!! Kivasti olet sisustanut huoneen!! Onnea voittajalle!!

    VastaaPoista
  4. Me ei olla (vielä) nukutaan kaikki neljä samassa huoneessa 😃 mutta mun äiti ja isi kyllä nukkuivat jonkun aikaa olkkarissa että meillä tytöillä oli omat huoneet ja yhteen väliin kun meillä oli japanilainen kaveri 3kk kylässä niin äitillä ja isillä oli yks makkari, kaveri sai olohuoneeksi muutetun makkarin mun isosisko sai kolmannen makkarin ja mie ja pikkusisko jaettiin olohuone joka erotettiin avokeittiöstä kirjahyllyillä 😅

    VastaaPoista
  5. Meillä on tällä hetkellä ainakin kolmio ja tyttö ja poika, joten ne varmaan teineinä viimeistään vaatii oman huoneen, mutta en usko että meitä saa ikinä häädettyä olohuoneeseen 😄 haluan että myös vanhemmilla on se oma rauha 😊

    VastaaPoista
  6. Meillä äiti asu vuosia olohuoneessa, kun siskoni kanssa tultiin teini-ikään, jotta saatiin omat huoneet. Tällä hetkellä käperrymme 2,5-vuotiaan tyttömme kanssa kaikki samaan makkariin, hänellä on kyllä oma huonekin sänkyineen jo, mutta nyt on hyvä olla näin. <3 :)
    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista