Sisällön tarjoaa Blogger.

1-vuotissynttärit

Viikonloppuna meillä vietettiin Eliaksen synttäreitä. Täytyy kyllä sanoa,että aika menee liian nopeasti. Tuntuu kuin olisin vasta Eliaksen synnyttänyt ja nyt hän onkin jo vuoden. Tosin virallinen päivä on 4.5,mutta meillä on niin paljon kaikkea ohjelmaa tässä pitkin kevättä,että ainoa vapaa viikonloppu oli tämä. Rakastan suunnitella juhlia,mutta järjestäminen onkin sitten asia erikseen.Aina sitä stressaa,että ehtiikö saamaan kaiken valmiiksi ennen vieraiden tuloa. Meidäkin suvussa nimittäin on niitä kun tulevat jo pari tuntia etuajassa.


Meillä noustiin lauantaina jo kuudelta lasten toimesta. Aamupäivä melkein meni lasten ehdoilla. Loppujen lopuksi Vesa lähti lasten kanssa ulos,että saatiin ystäväni kanssa siivottua ja laitettua koristeet. Aamulla tein juustokakun,että ehti hyytymään. Ylensä se tehdään päivää ennen,mutta perjantaina oli niin paljon ohjelmaa,että se vaan jäi.

Päivä oli mielestäni onnistunut ja vieraat toivottavasti tyytyväisiä tunnelmaan ja tarjoiluihin. Elias sai ihania lahjoja ja leikkiseuraa.



Pop up kemuilta tilasin ilmapallot,pahvikipot ja lautaset. Teemana oli Batman,joten ilmapallot ja koristeet sopivat mielestäni hyvin teemaan.




MENU

Porkkanaa ja kurkkua

Suklaajuustokakku

Kolmioleivät kinkku ja tonnikala täytteellä

Poppareita,naksuja ja sipsejä

Suklaamunia- ja suukkoja


Karkkeja

Mehua ja kahvia







Elias sai lahjaksi

Välikausipuvun

Vaatteita ja unirievut

Lahjakortteja ja rahaa

Nokkamukin

Kosteuspyyhkeitä

Lelukorin 











Ei kommentteja