Sisällön tarjoaa Blogger.

PSSST Design

Posti on viime aikoina yllättänyt ihanilla tuotteilla. Yksi parhaimmista paketeista ovat nämä Johannan tekemät käsityöt. Hän nimittäin teki äidille ja pojille pientä samistelua. Pojat saivat tuubihuivit ja äiti headwrapin. Tuote on siis eri,mutta kuosi sama.
Minusta on ihana suosia Suomalaista käsityötä.Olen aikaisemminkin tilannut netistä monia itsetehtyjä juttuja.Johannalla on paljon ihania kangasvaihtoehtoja,joista jokainen varmasti löytää mieluisensa.Näihin Johannan ihaniin tuotteisiin voit tutustua täältä.
Hän päivittää paljon myös instagramiin kuvia tilatuista töistä.Niitä voit seurata tästä.

Halusin,että Johanna kertoisi hieman itsestään ja siitä mitä tekee. 

Johanna kertoo tekstissään näin:

"PSSST Design on vaate- ja asustesuunnittelun sekä ompelun harrastustoiminta, joka syntyi rakkaudesta kauniisiin vaatteisiin ja asusteisiin. "

"Ompelu on ollut aina osa elämääni, mutta aikaisemmin keskityin pääasiassa sisustustuotteisiin. Seuraan muotia säännöllisesti, josta monet ideat syntyvätkin."

"Oman lapsen syntymän myötä innostus laajeni ompelemaan hänelle asusteita. Yhtäkkiä, ilman suunnitelmaa ihmiset halusivat alkaa tilaamaan minulta asusteita, pääasiassa äidin ja lasten pipoja, headwrappeja ja tuubihuiveja."

"Tällä hetkellä keskityn asusteisiin lapsille ja naisille. Tulevaisuuden suunnitelmia on paljon ja aion laajentaa lapsien asukokonaisuuksiin. "

"Kysyntä on ollut kovaa ja palaute positiivista, niistä olen hyvin otettu ja kiitollinen. Tuotteet valmistan aina huolella ja asiakkaan omat toiveet huomioiden. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja haluan heidän olevan tyytyväisiä niin tuotteisiin kuin palveluun. Tavoitteena on luoda mahdollisimman hyvä asiakaskokemus."
Johanna on todella mukava ja hän auttaa mielellään miettimään juuri sinulle tai lapsellesi mieluisen kuosin.


Ihanaa maanantaita kaikille <3Yhteistyössä PSSST DESIGN kanssa.

Ei kommentteja