Sisällön tarjoaa Blogger.

PUOLAPUUT SAAPUIVAT KOTIIN!

Pari päivää sitten posti toi kotiovelle melkoisen ison paketin. Illalla Veskun tullessa kotiin alettiin purkaa pakettia. Mitähän sisältä mahtaa paljastua? Joko te arvaatte? Taisin jo antaa turhan suuren vinkin otsikossa. Laatikosta siis paljastui PUOLAPUUT ja LISÄOSA.





Puolapuut ovat helppo kasata ja asentaa. Meille tuli puolapuiden lisäksi tuo lisäosa,jolla estetään,ettei lapsi pääse kiipeämään liian ylös. Lisäosalla luodaan turvallisuutta ja niiden avulla lapsi pystyy harjoittelemaan esimerkiksi roikkumista. Lisäosan saa niin alas kuin itse sen haluat laittaa ja sitä on helppo siirtää. Meillä Tuukka on harjoitellut vähän kiipeilyä puolapuita pitkin ja roikkumista tuolla lisäosalla. Kohta nähdään miten harjoitus tekee mestarin. 




Puolapuissa värivaihtoehtoja on kolme. Voit itse valita mieluisen värin juuri sinun kotiisi sopivaksi. Vaihtoehdot ovat Musta,valkoinen ja puunvärinen.

Näitä puolapuita valmistaa Suomen Voimistelutuote. Nämä ovat siis valmistettu kotimaisesta koivuvanerista (sivuosat) ja massiivikoivusta (puolat).Puolapuiden mitat ovat 230cm x70cm x 11 cm. Lisäosa ulkonee seinästä 63 cm.Suosittelen lämpimästi tilaamaan nämä puolapuut ja suosimaan kotimaista.

Puolapuut sopivat niin aikuisille kuin lapsille. Niillä voit venytellä,treenata,kiipeillä, roikkua jne. Haluatko juuri tämän saman setin kuin meillä?Tilaa se  tästä.

Yhteistyössä SUOMEN VOIMISTELUTUOTE kanssa.

2 kommenttia