Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen JUMPPIS!

Yhteistyössä Handmade by Jassuli kanssa.

Olen pitkään haavellut,että hankkisin Eliakselle jonkun kivan jumpsuitin. Kovasti mieleni halusi Gugguuta ja heillä onkin ihania värejä. En kuitenkaan ollut varma olisiko juuri Gugguu jumsuit meille se oikea. Olen pitkään seurannut Handmade by jassulin sivuja ja aina on tullut etusivulleni aivan taivaallisen ihania tilaustöitä. Siitä idea sitten lähtikin toteuttaa sitä meidännäköistä jumpsuittia. Otin rohkeasti yhteyttä Jasmineen ja kerroin,että haluaisin jonkun ihanan mintun värisen jumpsuitin. Kerroin myös,että tykkään Gugguun jumpsuit mallista.Kangas vaihtoehtoja on niin paljon,että niiden perusteella olisin tilannut sata ihanaa jumpsuittia.Päädyimme mintun väriseen jumsuittiin,jossa hupun vuori oli Vimman lettikuosia.



Minusta Jasminen kanssa oli ilo asioida ja hänellä on hyviä ideoita,kuten tuo, että hän ehdotti hupun vuoreen laitettavaksi Vimman Jäälettiä. Sehän sopii siihen kuin "nakutettu." Itse tykkään Vimman lettikuosista aivan mielettömän paljon. Siksi varmaan omistankin ne leggigsit ja pannan.Valitettavasti Jasmine ei tee Vimman kankaasta tilaustöitä. Meidänkin jumsuittiin käytettiin jämäpalat.




Halusin,että Jasmine kertoisi vähän itse tästä harrasteestaan.

"Olen tosiaan kolmen lapsen äiti, joka innostui ompelemaan tytölleen vaatetta, kun hän oli ihan pieni vuonna 2014.Aloitin  itse alusta asti ihan pohjalta ja siitä olen rakentanut tieni ylöspäin. Lapset inspiroi minua aina uusiin ompeluksiin ja vahvuuteni / halutuin vaatteeni on minun jumsuitit. Taidot on kehittyneet vuosien varrella ja aloitin nyt vaatetusalan opiskelun. Hommaan itselleni täysillä ammatin tähän. Vielä tämä on  ns "harrastus" mielessä, mutta omaan suuntaudun parin vuoden päästä 100%. Tosiaan lapseni on 6v. koht 3, ja nuorin 1,5 v. Niin ja äidinkieleni on tosiaan Ruotsi, että ahkerasti siis teen töitä,että opin kunnolla nämä kaikki ompelusanastot Suomeksi . Kaavat ovat minun omiani." 




Me ollaan nyt kovasti käytetty tätä jumsuittia ja takoitus on jossain kohtaa hankkia myös esikoiselle oma ja tietenkin Handmade by Jassulin tekemänä. Suosittelen siis,että otat rohkeasti häneen yhteyttä ja suunnittelette juurin sinunlaisen jumsuitin tai jonkin muun ihanan vaatteen. Jasminen facebook sivuille pääset tästä.

 


2 kommenttia