Sisällön tarjoaa Blogger.

Siluettiverstas

Olen aina tykännyt kauniista asioista ja rakastan sisustamista sen rajoilla miten budjetti antaa myöden. Fb- kirpputoreilta olen löytänyt kotiini paljon kaikkea ihanaa sisustusta kotiin ja etenkin lastenhuoneeseen. Nyt haluankin kertoa teille oikein makoisan joululahjavinkin ja siitä tulenkin tässä postauksessa vähän enemmän teille kertomaan.




Tämä postaus on tehty yhteistyössä Siluettiverstas kanssa. 




"Olen seurannut pienestä tytöstä lähtien kirvesmies isäni monipuolista osaamista ja ihaillut ukkini kädentaitoja vasujen ja puutöiden parissa. Näiden vahvojen miesten keskellä minuun syttyi kädellä tekemisen palo, joka ei ole vielä tänäkään päivänä sammunut."
-Hanna



Yksi päivä selailin nettiä ja löysin aivan ihanan yrityksen, joka tekee kaikkia ihania sisustusjuttuja. Vielä niin,että osassa töistä se suomalainen kädenjälki näkyy. Tuumasta toimeen ja kysyin ihanalta Hannalta yhteistyö mahdollisuutta.




Tämän jälkeen meni jokunen päivä kun luukusta tipahti kaksi ihanaa unisiepparia meidän poikien nimillä. Minusta tässä on oikein ihana lahjaidea, vaikka juuri kummilapselle tai kenelle tahansa. Unisiepparit tehdään jokaisen toiveen mukaan. Saat päättää itse millä nimellä tai tekstillä tämä tehdään (max 7 kirjainta.) ja millä värillä. Siluettiverstaan tuotteet (unisiepparit) on maalattu vesipohjaisilla ja myrkyttömillä maaleilla ja ovat siis lapsille turvallisia. Meillä nämä unisiepparit löytyvat lastenhuoneen seinältä. Jos sinäkin haluat tilata jollekkin läheisellesi unisiepparin. Voit tilata sen täältä. Suosittelen muutekin katsomaan Siluettiverstaan -sivuja jos mietit vielä jouluksi lahjoja. SIellä on meinaan aivan ihania juttuja.



Siluettiverstaan fb-sivuilta löydät myös uusia kuulumisia ,heidän valmistamia tuotteita ja äärettömän kauniita kuvia. 

PSSST. 
Näitä supersuosittuja yksisarvisiakin löytyy Siluettiverstaan nettisivuilta. 




-Oona-

Ei kommentteja