Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi arki yllätti

Uusi arkeni opiskelijana ja äitinä yllätti minut täysin. Kiire on siis kova ja aikaa mihinkään ylimääräiseen ei oikeastaan ole. Samalla kun yrittää olla hyvä äiti ja tunnollinen opiskelija. Olen ollut nyt työssäoppimassa reilun kuukauden ja huomenna olisi viimeinen näyttöpäivä. Kuukauden ajan olen ensimmäistä kertaa mennyt heti nukkumaan silloin kun lapsetkin. En edes muista koska viimeksi olisin ollut iltaisin näin väsynyt. Tosin on tässä kotona ollessa jo mennytkin muutama vuosi. Kotiäitinä ei koskaan ollut kiire minnekkään.



Välillä oli jopa todella tylsiä päiviä,jolloin ei huvittanut tehdä oikeastaan mitään. Tällä hetkellä olen kuitenkin väsynyt, mutta onnellinen. Jotenkin ihanaa kun jokaisella päivällä on oma pohjansa. Tekemistä riittää työssäoppimassa ja koulutehtävissä. Työpäivien jälkeen lapsia hakiessa hoidosta niitä osaa arvostaa ihan eritavalla. Tämä sama pätee myös kotiin. Siellä on kiva olla silloin kun se ei tapahdu  24/7.

Kohta onkin joulukuu ja alkaa kiire hellittää. On enemmän aikaa panostaa myös kodin laittoon. Tänä Jouluna teen itse muutamia kivoja jouluaskarteluja, Niistä tulossa lisää myöhemmin.




Tähän syksyyn on myös mahtunut uuteen kotiin muutto. Rakastan meidän uutta kotia. 

Ihanaa Joulun odotusta kaikille ihanille lukijoilleni <3


Ei kommentteja