Sisällön tarjoaa Blogger.

Shopping Shopping

Päivä, jolloin äiti pääsi taas vauhtiin. Nimittäin ostamisen vauhtiin. Sain joululahjaksi lahjakortteja ja rahaa,joten ajattelin käydä niillä hieman ostamassa itselleni ja perheelleni jotakin uutta ja tarpeellista.Vein esikoisen päiväkotiin, pakkasin kuopuksen,tavarat ja lähdin kaupunkiin ystäväni kanssa ostoksille.Kävimme kauppakeskuksen liikkeissä.Siinä ostelun huumassa ei aina vaan ehdi miettiä mikä on tarpeellista ja mikä turhaa.


 Ekana mieleen tuli sukat, Niitä tarvitaan aina ja etenkin nyt kun karsin kaapista kaikki nukkaiset ja rikkinäiset pois. Tiger kaupasta löytyi mausteita,jotka olivat vielä kaikenlisäksi suht edullisia. Himalajan suola oli ehdottomasti ostettava, muistan kuinka äiti aina sanoi,että se on terveellinen ja luonnonmukainen suola.


Joulun pyhinä olimme siskoni luona ja hän meikkasi minut. Siitä se idea lähtikin uusia omaa meikkipussin sisältöä. Olen aina käyttänyt kulmien värjäykseen kulmakynää,nyt ostin sitten voidemaisen värin. Lasten myötä en ole jaksanut panostaa ulkonäköön, enkä meikkaamiseen millään lailla. Sen vuoksi kaikki uudet "meikkausmuodit" ovat minulle hepreaa. Ajattelin uusien meikkien avulla alkaa ehostamaan ainakin niinä päivinä kun poistun kotoa. Muistan kuinka nuorempana sitä ei kehdannut edes ulos mennä ilman meikkiä ja nyt sitten olen meikittä lähes joka paikassa baaria luukuunottamatta.




Mukaan tarttui : 

Sukkia
Mausteita
Leggigsit
Pojalle boksereita
Meikkejä
Pöytä tabletit
Ja
Ruokaostokset





Koti kulmille päästyämme haimme esikoisen kotiin,siivosimme kaappeja (pakkasimme kirpparille meneviä vaatteita ja tavaroita kasseihin).


Joko sinä olet käynyt tuhlaamassa joulun jälkeen ?


#SOFIAKII

Ei kommentteja