Sisällön tarjoaa Blogger.

Ennen joulua To do-lista




Niin se aika vaan menee ja taas on kohta Joulua. Tänään on jo 1.päivä.Vuosi on mennyt nopeasti ja paljon uutta on taas tullut koettua. Tänä vuonna blogissa on myös muutoksia.Ajattelin nyt alkaa tekemään jokapäivä blogi joulukalenteria.Kalenterin sisältä tulee paljastumaan esim. Jouluisia sisustuselementtejä,herkkuja,arvontoja ja niin kuin monella bloggarilla on ollut niin on myös meidän toukokuisten facebook ryhmässä tämä samainen #yllätä äiti ja lapsi. Eli jokainen ostaa tietyn summan edestä jotain kivaa jouluksi äidille ja lapselle.Itse sain tänään kasattua oman lähetykseni ja laitan sen jo tänään postiin. Kerron jossakin luukussa sitten mitä lähetin ja mitä itse sain. Kannattaa siis pysyä kuulolla.Nyt sitten siihen to do-listaan.





JOULUN TO DO-LISTA




Tee siivous (joka siis koskee myös kaappeja,kaikki ylimääräinen kierrätykseen)

Tee joulukortit ja lähetä ne

Osta lahjat

Pakeitoi lahjat

Askartele jouluisia juttuja lasten kanssa

Koristele kuusi(Tekokuusen voi jo ajoissa koristella)

Polta kynttilöitä

Äläkä unohda,että lapsesi saa avata joka aamu yhden luukun

Hoida kaikki paperi sun muut asiat niin,ettei niistä jouluna tarvitse murehtia

Leivo torttuja ja pipareita

Pitäis varmaan päättää missä joulu vietetään

Tapaa ystäviä

Nauti




Mitähän tästäkin jäi uupumaan,mutta anyway kuhan nyt edes suurin osa tuli lueteltua.Jouluruokien valmistuksesta en voinut laittaa muistilistaa,koska vietämme joulun sukulaisien luona.







Meidän lasten joulukalenterit. Meidän perheeseen kuuluu kaksi poikaa,jotka tykkäävät muumeista. Isommalle pojalle suklaan muodossa ja pienelle kirjan muodossa. Eilen päätimme mieheni kanssa,että tästä lähin joka ilta luetaan iltasatu luukusta saadusta kirjasta. Mielestäni tämä on todella hyväidea ja luo vaihtelua. Kalenterin sisältä paljastuu siis joka päivä pieni muumi satukirja.Suklaa kalenteri on ostettu S-marketista ja kirjakalenteri löytyi kirjakaupasta. Onhan sinulla jo lapsillesi kalenterit? Millaiset?Mietin myös itse tehtyä,muttei aika riittänyt.




#SOFIAKII


Ei kommentteja