Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoppailupäivä !

Facebookissa eräs nainen tekee tämmösiä ihania pipoja. Tilasin ensin vain tuon mintun värisen,mutta sitten ahneus iski ja lopputuloksena ostin vauvalle kolme pipoa. 

Mutta nyt sitten tän päiväiseen shoppailupäivään!

Mulla on tänään illalla sellainen aikuisten ryhmätapaaminen ja poika jää hoitoon siksi aikaa. Päätin kuitenkin sitten hänen kanssaan tänään päivällä lähteä ostamaan miehelleni synttärilahjaa ja vähän kakkutarpeita. Kierreltiin kaupoissa aikamme ja löysimme alekorista täydelliset kengät. 60e kengät löytyivät puoleenhintaan alekorista. (Miehelleni siis.).Samalla reissulla kävin ostamassa itselleni mustaa päällepantavaa lauantaina tuleviin hautajaisiin. Poika oli niin kiltisti kärryissä koko ostosreissun ajan,että vein hänet sitten kahvioon, jossa oli leikkipaikka. Sain itse nauttia kaakaon rauhassa, kun poika leikki muiden lasten kanssa. 




Äidille kaakaota,vettä ja kanaleipä. Pojalle pillimehua ja karjalanpiirakkaa munavoilla.



No ne täydelliset kengät. Toivon mukaan kelpaa tulevalle kantajalle.

Veromodan musta pitsiresori toppi <3



Niin ja  kävin joku aika sitten kirpparilla ja kattokaas mitä sieltä tarttui mukaan ;

Muumipeikko 2e
Lasipurkit yht. 1e
Housut 0,50e
Mörkö 2e
YHT.5,50e

MITÄS TYKÄSITTE OSTOKSISTANI?



4 kommenttia

  1. Hih mullekin tipahti postiluukusta parit pipot tänään mitä olin facebookin kautta tilaillut, mahtaakohan olla sama tekijä kyseessä :) Kivoja hankintoja olet muutenkin tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mahtaapi olla janita :) Joo ite kans tykkään ja oikeesti toi mörkö oli niin löytö meinaan kuismalla maksoi uutena 30e , enkä raaskinu pojalle sillon mörköä ostaa. Onneks on kirppikset keksitty <3

      Poista
  2. Oih, nuo pipot ovat ihania, tahtoo myös! Kuka noita tekee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookissa jossain vauvanvaate ryhmässä tekijä :)

      Poista