Sisällön tarjoaa Blogger.

Pienen kodin kompromisseja !

En ole varmaan maininnutkaan,että olemme kosteusepäilyjen vuoksi muuttaneet toiseen asuntoon. Asuimme siis ennen vanhassa puutalossa.Muuton jälkeen kuitenkin aloimme pojan kanssa olla niin nokka tukossa jokapäivä,että päätimme,että kokeilemme jos asunnon vaihdolla olisi osuutta asiaan ja niinhän sillä oli. Muutimme kaupungin vuokrataloon,joka siis on rivitalo,tässä on noin. 63 Neliötä,iso etu-ja takapiha. Takapihalle entinen asukas on istuttanut kukkapenkin ja pienen mansikkamaan. Päätöstä muutosta en ole hetkeäkään katunut. Täällä on kuitenkin lämmitys ja kaikki valmiina, toisin kun puutalossa piti itse lämmittää takasssa puita. No täällä meidän kaksiossa siis taapertaa reilu 2-vuotias taaperopoikani ja minä. Sitten masussa hengailee jokin tulokas ja mieskin tässä pyörii kuhan töiltään ikinä ehtii. Isompikin asunto olisi mukava,etenkin kun uusi tulokas tulossa ja poikakin jo omaahuonetta tarvitsisi noiden lelujensa kanssa,mutta koska muutto piti suorittaa suht nopeasti tää oli ainoa rivari mitä oli tarjota suht läheltä keskustaa. Rivitaloja läheltä keskustaa on joskus todella hankala muutenkin saada kun on niin haluttuja ja etenkin hyvällä hinnalla. Olen kuitenkin päättänyt pesueeni kanssa tässä nyt jonkin aikaa asusta,koska en jaksa enään mitään muuttorumbaa ennen vauvan tuloa. Niinhän sitä joskus sanotaan,että "sopu sijaa antaa." Ja pienillä kompromisseillä voidaan saada toimiva ratkaisu. Laitan muutaman kuvan meidän kodista,siis joka on ihan perus rivitalo,mutta huonekaluilla ja sisustuksella siitäkin saa ihan kivan ja toimivan. Makuuhuone on tällä hetkellä jaettu sohvasängyllä kahtia,eli pojallakin omatila siellä. Ostin tuon sohvasängyn tarjouksesta ja päätin sen olevan toimiva ratkaisu, koska sen saa kasaan aina kun tulee vieraita ja muutenkin jos poika tarvitsee huoneesee lisää leikkitilaa. Tosin jossain kohtaa on tarkoitus siirtää se olohuoneeseen, johon hyvin mahtuisi ja sitten saisi lisää istumatilaa myös. 

Tässä kuvaa olohuoneesta toisella järjestyksellä.
Pahoittelen ylimääräisistä taravaroista,jotka kuvissa näkyy.


Tämä sohvasänky siis siirtymässä olohuoneeseen ja päivisin saa sohvaksi.
Kuvan ottoa varten en jaksanut kasata.


Olohuoneen uusin järjestys. 


Pienen pojan nurkkausta. Tosin kuvasta puuttuu matot kokonaan. 




Tulevalle vauvalle ajattelin ostaa tämmöisen jollyroomilta. Saa kiinni
ja auki.Sitten kun kasvaa isoksi saa lastenhuoneeseen vaikka sohvaksi.
Ja voi mikä tilansäästö tämä onkaan. 

Onko muita kaksiossa asuvia kokoonpanoja ?
Linkatkaahan postauksia jos löytyy.

5 kommenttia

  1. Hui todella inhottavia noi kosteus jutut.. Mutta jokatapauksessa tämä uusi koti on mun mielestä todella kaunis ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin on :) voi kiitos :) Mäkin tykkään,mut toi lattia vois olla harmaata laminaattia :)

      Poista
    2. Harmaa laminaatti olisi kieltämättä ihan unelma! Meillä on makkarissa sellainen mutta muissa huoneissa on tollaista rumaa ruskeaa, haluaisin vaihtaa sen mutta mie sei ole ihan samoilla linjoilla asian kanssa :D Liityin tänne myös lukijaksi :)

      Poista
  2. Ihana tuo pienen pojan nurkkaus ❤️ Oon itsekin haaveillut tilaavani nuo kirjaimet :)

    VastaaPoista
  3. Me asutaan vielä toistaiseksi ainakin kaksiossa. Meil on 4kk vanhalla pojalla oma huone ja me nukutaan olkkarissa.. :)

    Jäin kans seuraamaan...
    http://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi

    VastaaPoista