Sisällön tarjoaa Blogger.

Merkityksellinen tattoo.

Otimpas eilen ihka ensimmäisen tatuointini. Tämä tatuointi tulee varmasti olemaan yksi rakkaimmista tatuoinneistani. Jännitin ja pelkäsin koko päivän ennen laittoa,mutta jos lopputulos on aina näin hyvä ja vähä kivulias haluan enemmänkin. Olen todella tyytyväinen itseeni,että otin tämän tatuoinnin siis joka on tyttäreni Mirellan muistolle. Kaikenlisäksi mulle tämän tatuoinnin teki ehkä paras tatuoija ikinä, Kiitos Marcelo.Muistan vieläkin sen hetken noin kaksi vuotta sitten kun hyvästelin tyttövauvani ikuiseen uneen,lupasin silloin jo itselleni,että otan tatuoinnin hänen muistolleen. Myös mun rakkaimmat siskot Minka ja Sanna tulivat Mirellan kummeiksi ja halusivat muistaa pientä enkeliä tatuoinnilla korvan takana. Mulla on kaiken tämän surun keskellä ollut ihanat tukijoukot ja ihanat siskot <3 En vaihtais mun siskoja mihinkään. 



Minkan <3

Minun <3

Sannan <3


MIRELLA <3
5.10.2012-18.10.2012 <3

4 kommenttia

  1. Voi, koskettava tarina tatuoinnin takana :( Voimia sinne ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunis tatuointi. Täytyypäs paneutua blogiisi!
    Minun tyttäreni menehtyi 15vrk iässä. Minulla on hänen nimensä käsivarteen tatuoituna ja nimi jatkuu sydänkäyränä joka on lopussa suora. Kuvan näät blogissani ajatustenihuonossaseurassa.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Mulla on myös mirellan tarina tääl alkupäässä jos selaat noita postauksia. ei mulla kovinkaan montaa postausta oo nii löytyy varmaa aika helposti:)

      Poista