Sisällön tarjoaa Blogger.

Huivi villitys ja muutamia ostoja.

OstoksiaPinkit pitsikengät,lompakko ja meikkipussukka.

Pojan synttäreihin, erään asian koristeluun. Maksoi vain 1e KPL ja näistä maksoin 2e koska oli sitten vielä niin ,että osta kolme,maksa kaksi.


Pillejä bileisiin :)

Ihana viiri. Syyskuuta odotellessa,jolloin rakas poikani täyttää 1 :)Niistä kemuista lisää kun on ajankohtaista.Huivi villitys
Mulle on iskenyt armoton huivi villitys. Jotenkin on mukava ku pitää hiuksia kiinni nii saa lisukkeeksi laittaa huivin päähän. En siis tarkoita koko pään mittaisesti vaan tollai pienesti. Glitteri myy kaikenvärisinä näitä huiveja, joka on ihana asia muuten paitsi,että niitä tulee ostettua monella värillä ,joka tarkoittaa rahan menoa. Tietenkin värivalikoimaan vaikuttaa mikä väri sopii kellekkin tai mistä väreistä tykkää. Itse ostin pinkin ja tummansinisen,vaikkaki tykkään turkoosistakin,mutta jotenkin se väri ei sopinut päähän. Tässä pari huivikuvaa.

Tässä pinkillä huivilla. Jotenkin söpö väri. Mielestäni sopii tummien hiuksen kanssa.

Tässä tummansininen. Tämä kylläkin sopii mielestäni myös vaaleisiin. Näin yhdellä vaalea hiuksisella.2 kommenttia

  1. Noi pillit on tosi kivoja, oon haaveillut tuollaisista pinkeistä tai mintun vihreistä. Ei oo vaan tullut oikein eteen vielä. Toki niitä voisi netistä löytää jostain, mutta oon tosi huono tilailemaan.

    VastaaPoista
  2. joo niin onki:) mäki oisin turkoosin sinisiä halunnut:)

    VastaaPoista