Sisällön tarjoaa Blogger.

Tuukka 3v. (Paluu syksyyn 2016)

Nämä synttärit juhlittiin jo viime vuonna,mutta en kirjoittanut näistä. Muistan kun olin alkamassa kertomaan  juhlista,niin tietokone sanoi sopimuksensa irti ja lähdin ostamaan uutta. Sen jälkeen postauksen teko vaan jäi. Ajattelin,että jos tästä saisitte vinkkejä omien lastenne juhliin ja hyvä muistutushan tämä minullekin on kun, kevään aikana tulossa nuoremman juhlat. Hurjat 1-vuotis bileet tiedossa tälle keväälle.



Palatakseni Tuukan 3-vuotis syntymäpäivään. Aamu alkoi loppu siivouksilla ja leipomisella. Tein kinkku-tuorejuusto pasteijoita ja Marabou juustokakun. Molemmat siis tein aamulla ja jännitin todella kovasti ehtiikö kakku edes hyytyä.Tarjolla oli myös sipsejä,maissinaksuja,karkkeja,keksejä,poppareita,marenkeja,kahvia,teetä ja limua.



Lapsivieraille tein vaahtokarkki pussukat. Löysin tuollaisia ihania mustavalkoisia karkkipusseja Prismasta. Olen joka vuosi muistanut lapsivieraita jollakin yllätys pussilla,Tällä kertaa en halunnut antaa mitään tavaraa,vaan jotain makeaa. 
Koristeluun käytin ilmapalloja ja Prismasta löytämääni viiriä. Eliaksen juhliin ajattelin jotain mintun väristä teemaa.



Ilmeisesti minulle kävi tuuri,koska kakku oli ehtinyt hyytyä siinä muutamassa tunnissa tarpeeksi.Meillä kävi paljon vieraita ja Tuukka sai lahjaksi vaikka ja mitä. Esimerkiksi, vaatteita,värityskirjoja,kyniä,Minion juttuja,karkkia yms.



Päivä oli mielestäni hyvin onnistunut. Ihana oli nähdä niitäkin ihmisiä,jotka harvemmin arkisin käy. juhlat on aina hyvä  syy jälleennäkemiseen.




Pitkän päivän jälkeen 3-vuotias halusi vielä vähän ulos leikkimään.

Millaisia syntymäpäivä juhlia teillä on ollut? Laittaisitko linkkiä ?

#SOFIAKIII

2 kommenttia