Sisällön tarjoaa Blogger.

Arjen pelastukset TOP 10 !

Aloin miettimään eilen mistähän seuraavaksi kirjoittaisin.Piti hetki oikein miettiä mistä en olisi aikaisemmin kirjoittanut. Ensimmäisenä tuli mieleeni,tämä "Minun arjen pelatukset top 10 lista".Ajattelin nyt jakaa teidän lukijoiden kanssa arkisista esineistä ja asioista,joita ilman tämän "sirkuksen" kanssa en tulisi toimeen. Jos vertaa paljonkin aikaa/elämää taaksepäin ei varmasti ollut arjessa niin paljon helpotuksia kuin nyt. Esimerkiksi. Pärjäähän sitä ihminen ilman astianpesukonetta,mutta enemmän tiskaaminen vie aikaa. Etenkin perheessä,jossa on monta lasta. Tai vaikka esimerkiksi, Äiti jolla ei ole yhtään ystävää. Mielestäni jokainen ihminen tarvitsee henkilön johon tukeutua vaikeina aikoina. Tiedän ystäväpiiristänikin perheitä,joissa on lapsia ja arki pyörii vain lasten ympärillä,eikä aikaa jää juurikaan itselleen. Jaan kuitenkin aina tämän saman lausahduksen " Jokainen ÄITI on oman arkensa SANKARI!"Tämä on hyvä muistaa aina silloinkin kun elämä ei ole helpointa.Olet väsynyt ja uupunut.


Arjen pelastukset TOP 10


1. KAHVI
Tai oikeastaan kahvinkeitin,eikun suodatin pussit ja kahvinporot.Ensimmäisenä vauvan kanssa valvotun yön jälkeen aamulla mielessäni on ehdottomasti kahvi maidolla kiitos. Juoma jota ilman päivä ei kyllä lähde käyntiin. Kahvia on mukava myös nauttia vieraiden seurassa ja kelpaa aika monelle ainakin minun ystävistäni ja sukulaisistani. Kaikki eivät tietenkkään juo kahvia/eivät tykkää sen mausta,mutta minä tykkään.






2. PYYKINPESUKONE
Meillä tulee jo päivässä noiden kahden pojan kanssa likapyykkiä,milloin syödessä,juodessa,nukkuessa,ulkoillessa yms. En pystyisi ajattelemaan,että pyykkäisin itse kaikki vaatteet päivittäin. Minusta on ihana laittaa koneen pesevät raikkaat ja puhtaat vaatteet narulle kuivumaan.Onneksi meillä on täällä tuo kuivaustupa niin tulee nopeasti kuivaksi.




3.EMMALJUNGA SUPERVIKING VAUNUT
Vien esikoisen päiväkotiin aina kävellen ja vaunut ovat siihen hommaan erittäin kätevät. Valitsin juuri nämä vaunut siksi,että jos esikoinen ei jaksaisi kävellä niin pääsisi kyytiin.vaunut ovat myös suht kevyet työntää ja kääntää. Eivätkä vie eteisessä paljon tilaa. Tosin nyt ku isompi kasvanut jo sen verran niin nykyisin enimmäkseen kulkee kävellen ja seisomalaudalla. Pienempi on vielä kopassa, joka siis menee aivan pian vaihtoon. Vaunut ovat siis palvelleet jo viime talvesta asti.Ensin esikoisella ja nyt molemmilla.






4.ASTIANPESUKONE
Aiemmassa asunnossa ei ollut. nyt tässä on ja täytyy sanoa,että elämä on kätevämpää.Nykyään myös leipominen ja ruuanlaitto on mukavampaa kun kaikkea ei tarvitse enään käsin tiskata. Tosin jos pitäisi valita tiskaanko astiat käsin vai pesenkö pyykit käsin niin kyllä mä mielummin sitten ton tiskaamisen kuitenkin valitsen.



5. PUHELIN
Puhelimeni on ollut mun "paraskamu" täällä. Sillä oon saanut otettua kuvia blogiini,lähetettyä kuvia. Soitettua ystäville ja hoidettua asioita. Ylensä mukana myös vaunulenkeillä,koska saan sieltä musiikkia. Oikein kätevä laite. Tällä hetkellä käytössä I Phone 5s.


6.ULKOILU
Välillä huomaan,ettei mikään kiinnosta ja väsyttää. Välillä on hyvinkin haastavaa lähteä ulos,mutta kun ottaa itseään niskasta kiinni lopputulos on mahtava ja olo virkeä. Lapsi vaunuihin,itselle napit korville ja lenkille. Olen myös huomannut,että vaukki nukkuu parhaiten vaunussa.






7.  HEMMOTTELU HETKET
Kuvaan pääsi tällä kertaa huipputyyppi Oona. Olen käynyt Oonalla laittamassa pariin otteeseen ripset. Aina saa olla tyytyväinen. Vaikkei se nyt ihan hemmottelua ole maata ja silmät vetisenä olla laittamassa ripsiä,mutta se lopputulos. <3 Koska olen aina ollut huono meikkaamaan,niin ripsien aikana ei tarvii paljon meikata naamaa. Jos joskus liikutte Salossa suosittelen Oonaa lämpimästi. 






8.SUKLAA JA TV SARJAT
Hei se oma-aika. Illalla lasten mennessä nukkumaan. Joskus on ihana kaivaa kaapista se suklaa levy ja laittaa joku hyvä  sarja pyörimään. Joskus jopa nukahtaa sohvalle. Nii ja unohtamatta sitä lempi suklaata eli Fazerin pähkinä suklaata.



9. TOINEN ÄITI
Kaikki kanssa eläjät ovat kyllä suuri pelastus arjessa.Voit jakaa kaikki raskaat uupumukset jonkun toisen kanssa. Meidän paikkakunnalla meillä on äitien ryhmä ja sitten äiti lapsi tapaamisia säännöllisesti. Olen ollut todella iloinen saadessani uusia samassa tilanteessa olevia ystäviä. 



10. BLOGI
Asia, jota tykkään tehdä on tämä blogi. Ihana ottaa kuvia ja miettiä mistä seuraavaksi kirjoittaisin. Rakastan myös itse seurata toisten blogeja.


#Tahtoisin haastaa KAKSPLUS bloggaajat tekemään myös #Arjen pelastukset listan.Toivon mukaan ainakin joku lähtisi mukaan. 

Mitä on sinun arjen pelastajia?


#SOFIAKII




5 kommenttia

  1. Fazerin keltainen on myös mun lempisuklaa. Kaikkea muita suklaita pystyn syömään kohtuudella, mutta keltaista en. Kiva haaste! Ehkä tähän voisi lähteä mukaan..

    VastaaPoista
  2. Ihana ajatus. Otan haasteen vastaan, kunhan keksin sen ajan ensin jostain. ❤️

    VastaaPoista
  3. Hävitin tämän haasteen, onneksi löysin ! Väkerrän tämän pian ! 😍

    VastaaPoista
  4. http://touhulandia.blogspot.fi/2017/01/arjen-pelastajat-top-10.html

    VastaaPoista