Sisällön tarjoaa Blogger.

Home Sweet Home !

Mun mielestäni kodin tulee olla viihtyisä ja sellainen omannäköinen. Olen jossain postauksessa tullutkin maininneeksi,että pidän tähdistä vaatteissa ja sisustuksessa. Esittelen teille tänään meidän ruokatila/olouone sekoituksen ja lempi yksityiskohtia meidän kodissa.Sisustuksessa käytän paljon valkoista,harmaata ja turkoosia jossain pikku yksityiskohdissa.Tosin meidän sohva on beige enkä oikeestaan välitä sen väristä,mutta se on niin mukava löhöttävä paikka,että se oli pakko ostaa kun halvalla sain.Keittiöntuoleista senverran,ettei ne ole mitkää kauhean kauniit,mutta helpompi pitää puhtaana. Meillä oli ennen valkoiset kangastuolit,mutta myin ne sen jälkeen ku poika alkoi olla sen verran iso,että tiesin sotkua tulevan. 

Niinkuin olen joskus maininnut,että asumme omakotitalon yläkerrassa ja tuossa meillä on piha vapaassa käytössä. Olisi joskus ihana asua ihan omassa omakotitalossa,mutta se ei ole nyt ajankohtaista. Kuitenkin tässä on iso piha jossa trampoliini,hiekkalaatikko, pyykeille kuivausteline jne.Alakerrassa asuu myös lapsiperhe,eli tilanne siis on paremmin kuin hyvin. 

Kuvassa häärii pieni siivooja. Tuo arkku on päällystetty harmaalla dc-fixillä,koska oli aina niin sotkuisennäköinen valkoisena.Sohva on kirpparinlöytöjä,samoin keittiönpöytä. Tuolit ovat ikeasta.

Purkkeja ja vessan uusi matto.


Millaisia koteja teillä on ? Linkkejä voi laittaa.


-Sofia

2 kommenttia

  1. Tää teidän koti on niin ihana <3 Mäkin olen ihastunut tähtiin ja pilviin ihan nyt viimeaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitooos <3 ne onki just parhaita juttui :) itelläs on ihana koti ainaski mitä vaukin huonetta kahtoin <3

      Poista