Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimipäivät

Tässä lupaamani kirjoitus nimipäiväjuhlista. Eilen juhlat alko siinä yhden aikaa ja sitten olikin siinä muutamia pojan läheisiä, kuten kummit ja mummi. Siinä sitä sitten kaikki sylkytteli pientä poikaa, sitten syötiin ja juteltiin mukavia. Ensin ajattelin, ettei kukaan juhli nimipäiviä,mutta poikkeus sääntöön, pojan ekat nimpparit oli pakko juhlia. Ilta katsottiin suomen peliä. Ainiin haluan laittaa tähän yhden ylimääräisen kuvan, Pojan ristiäiskeksit oli niin kivat,että harmittaa ettei ollut nytkin tarjoiltavana. Tänään luvassa aurinkoa,ajelua ja suomen peliä ja uimista. Täällä taas muutama kuva.
Tarjoilua

Pieni osa vieraista

Lahjoja osa 1.

lahjoja osa 2.

Tässä kuva ihanista ristiäiskekseistä.


Kohta uimaan, Ihanaa päivää kaikille !!

9 kommenttia

  1. Kyllä nimipäiviä voi hyvillä mielin juhlia, varsinkin lasten nimppareita! Ihania lahjoja nimppari sankari on saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on ja oli kiva nähä noita kavereita itekki ja näkivätpä kummipoikaansakin :) Ihania kesävaatteita:)

      Poista
  2. Nami mikä kakku ja noi ristiäiskeksit on aivan ihanan näköisiä!!
    Kivan oloinen blogi muutenkin, liityn joukkoon ♥

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihana idea viettää nimppareita!!! Meillä ne aina unohdetaan :( ei kiva. Niitä pitäis kyllä juhlistella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no mä en tiedä miten jatkossa mut ku nää oli ekat nii oli pakko juhlistaa :) ja näki poika sitten kummejakin samalla :)

      Poista
  4. Hei ompa muuten näppärä idis nuo nimipäiväjuhlat, mutta meidän poika on syntynyt 5.12 ja nimipäivä on heti seuraavana päivänä :DD Ne tulee siis juhlittua yhtäaikaa B)
    ps ihania herkkuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplakinkerit :)! Mainiota! Onko hän syntyny 2013 ? :) Joo oli kyl makoisia ruokia :) Marianne kakku ja lämppäritki tein mitä kaapista löyty mut ne menikin parhaiten kaupaksi :)

      Poista
  5. Meillä ei oo koskaan juhlittu nimipäiviä.. mutta ehkä ensivuonna ensimmäistä kertaa ;) saa hyvän syyn tehdä kakkuja ja keksejä ja jotain suolasta. :)

    VastaaPoista